Byggmester Andersen & Ljosheim Bygg AS

Om oss

Vi skal levere høyeste kvalitet innen håndverk, effektivitet og god kundebehandling fra A-Å.

Om oss

Vi skal levere høyeste kvalitet innen håndverk, effektivitet og god kundebehandling fra A-Å.

Andersen & Ljosheim Bygg AS består av ekte fagfolk som har en høy yrkesstolthet

Andersen & Ljosheim Bygg AS ble stiftet i 2012 av Andreas Andersen og Christoffer Ljosheim. Parallelt med etableringen av selskapet, valgte begge å ta mesterutdanning ved bergen tekniske fagskole. Ved tildeling av mesterbrevet var de begge på det tidspunkt landets yngste byggmestre.

Fra dag èn har målsettingen vært å levere høyeste kvalitet innen håndverk, og forettningsideen vår er noe vi holder tro til.

Lang erfaring med prosjektstyring og logistikk på byggeplass

Vi har lang erfaring med prosjektstyring og logistikk på byggeplass og vårt fokus er å holde den høyeste kvalitet på det ferdige bygget samt følge opp at alle produkter og håndverksarbeider holde mål.
Vi har innarbeidet et tett og godt samarbeid med alle fag innen bygg/anlegg og vi kjenner hverandre ut og inn. Dette er til en stor fordel for deg som kunde.

Andersen & Ljosheim Bygg AS består av ekte fagfolk som har en høy yrkesstolthet. Velger du oss til ditt byggeprosjekt vil du bli godt ivaretatt og føle deg trygg på investeringen din er i trygge hender.

Medarbeiderne er den viktigste ressursen for bedriften. Våre ansatte er vår kjerneverdi, og vi bestreber oss alltid på å tilby et godt arbeidsmiljø. Vi er også godkjent opplæringsbedrift. Våre medarbeidere har lang og bred erfaring til å kunne løse kundens ønsker etter beste evne.

Har du et prosjekt og ønsker at vi kontakter deg?

Bruk skjemaet, og Vi tar kontakt

Ring oss

911 71 355

Send oss en melding.